Beste schuttersvrienden,angeresjot

Zondagmorgen 6 juli om 11uur vertrok de bus met bijna alle leden plus een groot aantal supporters vanuit ons clubhuis Mispadenhof richting Grevenbicht voor het O.L.S. 2014.
We hadden no. 18 in de optocht. Om tien voor twee werd voor ons het startsein gegeven om te vertrekken. De publieke belangstelling was enorm groot, soms stonden de rijen wel vier tot vijf dik,er stonden dan ook meer dan 30 duizend mensen langs de route die ongeveer 2200 meter lang was.

 

Het was dan ook prachtig om de optocht te lopen temeer omdat het weer prachtig was en het publiek zeer enthousiast, mede doordat onze koningin in Grevenbicht woont. We kregen onderweg veel applaus,terecht want ons koningspaar kreeg van de jury de 3e prijs als mooiste koningspaar.
Wij feliciteren het koningspaar van harte met dit geweldige resultaat. De drumband behaalde bij de marswedstrijden in de 4e divisie de 2e prijs en solist Marco Geelen haalde in de 5e divisie ook de 2e prijs. De tamboer majoor haalde de 6e prijs. Proficiat allemaal met dit resultaat.
Om 17.00 uur begonnen de schietwedstrijden de 36 bölkes van het korpsschieten kwamen moeiteloos naar beneden. Na het korpsschieten waren al ongeveer 75 schutterijen uit de strijd. Toen begon het te regenen en helaas kon er niet meer gekaveld worden, dus mochten we op zaterdag terug komen.
Om 22.30uur ging de bus terug naar Brachterbeek en werd er in het clublokaal Mispadenhof nog even gezellig nagepraat.

Eine angere sjöt

 

Kalender

vr 03 nov 2017
20:00 - 22:00
Najaarsvergadering
ma 11 dec 2017
20:00 - 22:00
Najaarsvergadering MLSB

Facebook